ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΓΚΛΑ:

Είναι μια ομάδα που αποτελείται από ηθοποιούς,χορευτές,μουσικούς και σκηνοθέτες οι οποίοι οργανώνουν τα αντίστοιχα εργαστήρια, καθογηγώντας τα παιδιά στις ομάδες ή στις παιδικές παραστάσεις που οργανώνονται σε κάτάλληλους χώρους ή εντός των εγκαταστάσεων του ωδείου.

Στα θεατρικά εργαστήρια, οι σπουδαστές  έρχονται σε επαφή με τη θεατρική τέχνη. Μαθαίνουν να καλλιεργούν τη δημιουργικότητά τους και να απελευθερώνουν τη φαντασία τους.

Η συλλογική υιοθέτηση ενός «καλλιτεχνικού στόχου», μέσα από τη θεατρική διαδικασία βοηθά στην ανάπτυξη της κοινωνικότητάς μας.
Μέσω της θεατρικής παιδείας, οι μαθητές, βελτιώνουν την ψυχοκινητική τους έκφραση και καλλιεργούν τις ευαίσθητες πτυχές της ψυχής τους.

Στα εργαστήρια, γίνονται μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, απελευθέρωσης εκφραστικών μέσων, ορθοφωνίας και θεωρίας θεάτρου.
Στόχος του εργαστηρίου είναι οι μαθητές, με το τέλος της χρονιάς, να παρουσιάζουν το έργο τους υπό τη μορφή μιας ή περισσοτέρων παραστάσεων σε κάποιο θέατρο.

Για τους μικρότερους μαθητές, τα μαθήματα και ο στόχος είναι τα ίδια, αλλά η προσέγγιση γίνεται μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και από εξειδικευμένο εμψυχωτή/ρια.
Τα εργαστήρια λειτουργούν υπό την καθοδήγηση ειδικών σκηνοθετών και ηθοποιών.

 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από την παιδική χιουμοριστική μουσική παράσταση : "Και γκρινιάρης & γαϊδάρην αλλά όμως..."

Το θεατρικό έργο γράφτηκε από τον Νίκο Κοτροκόη ο οποίος συνέθεσε και τα τραγούδια που διατρέχουν το έργο.

Την σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρουσώ Γεωργοπούλου και τα κοστούμια σχεδίασε η Γιοβάννα Πρασίνου.

Παίζουν οι ηθοποιοί : Μαρουσώ Γεωργοπούλου, Στράτος Μπαντζής και Νίκος Σταματόπουλος. Πληροφορίες λαμβάνετε στο τηλ: 210 6082451